Kun for mænd?

Vidste du, at nogle af de sejeste fridykkere i verden er kvinder? Fridykning er ikke en ekstremsport for adrenalinjunkies og sportstosser – det er for helt normale mænd – og kvinder!

Fridykning er en fantastisk blanding af ro, koncentration, teknik, afslapning og træning med andre og mod sig selv. Træningen kan gøres så varieret, at det næsten er snyd og du kan træne på et utal af måder – alt efter dit humør og ambitionsniveau. Og når så endelig du er i vandet, enten i pool’en eller på en dybdeline, er du helt, helt koncentreret og ‘med’ hele vejen.

Fridykning er ikke en sport hvor du ‘kokser maksimalt ud’ i et hæsblæsende og hektisk heat. Det er den her blanding af, at du er *helt* med, helt koncentreret og opmærksom hele vejen – på samme tid som du arbejder med dine grænser – helt under kontrol 🙂 Og så får du oven i købet den fedeste opbakning fra dine nye (fridykker)kammerater. Fridykning er helt unik i den måde alle støtter hinanden!


Billederne herunder er danske havfruer – fra en-gang-om-ugen-svømmehalstræning til dybe dyk i Middelhavet til danske rekorder ved internationale stævner – all Made in Denmark 🙂

Fotos af bla. Daan Verhooven, Elina Maninnen, Innerdive.dk og Jørgen Spedsbjerg Ebbesen