Vil du være med?

Du behøves hverken at kunne dykke dybt eller være god til at holde vejret for at starte hos Fridykning Aalborg. Du skal blot kunne svømme og have lyst til at udfordre dig selv under vandet. Hvis du er under 18 år gammel, skal du have skriftlig tilladelse af dine forældre eller værge.

For at sikre, at træningen bliver en god og sikker oplevelse kræver det, at du har et basalt kendskab til fridykning. Vi har derfor lavet følgende to muligheder for at starte op i klubben:

Introkursus

Vi afholder to introkurser i løbet af året; ét i januar og ét i september. Introkurset koster 300 kr. (gives i rabat ved evt. indmelding) og forløber over 3 kursusgange. Kurset afholdes af klubbens erfarne medlemmer og emnerne som berøres, er bl.a. hvordan kroppen reagerer på at være under vandet og uden luft i længere tid, hvordan det føles og hvordan det trænes på en sikker og forsvarlig måde. Vi starter teoretisk, men hovedparten af kurset består af øvelser på land og i vandet. Vi har maksimalt 10 personer på kurset, stemningen er uformel og der er gode muligheder for at få svar på spørgsmål og feedback på øvelser. 

Certificering

Hvis man allerede har erfaring med fridykning og kan fremvise fridykker-certificering fra en anerkendt dykkerorganisation f.eks. SSI, Apnea Total eller Molchanovs. Så har man mulighed for at starte i Fridykning Aalborg med det samme uden introkursus.  Vi er tilfredse blot du er certificeret til fridykning i pool, så du behøves derfor ikke nødvendigvis tage et kursus, hvor du lærer at dykke dybt. Certifikater til flaskedykning kan desværre ikke benyttes. 

Hvis man ikke kan vente på introkurset, så har man derfor selv mulighed for selv at købe et kursus. Kurserne tager typisk mellem 1 og 3 dage og udbydes ofte ved dykkerstederne i ”de varme lande”, samt af enkelte instruktører rundt om i Danmark. 

Et par eksempler på hvor man kan tage fridykkerkurser:

Kontakform

Har ovenstående har gjort dig interesseret i at starte hos Fridykning Aalborg, så kontakt os via nedenstående kontakform.