Vil du være med?

Hvis det her bare lyder spændende, så udfyld formularen nedenfor. Dermed bliver du indskrevet på vores venteliste, hvorefter vi kontakter dig når vi kan tilbyde dig en plads på vores introduktionskursus.

Hvis du er mindst 18 (eller har skriftlig tilladelse fra dine forældre) sørger vi for, at du får styr på sikkerheden, sådan at du kan træne sikkert og være med til at vi passer på hinanden – og så bliver du udstyret med en makker eller 2.

Derfra bliver træningen så et mix af programforslag og spas fra ‘de gamle’ og træning som I selv sætter op i jeres buddy-teams – og så uendelig teknikkritik og -finpudsning ved ‘de gamle’ – det skal nok blive sjovt!

Forudsætninger? Vi lærer dig ikke at svømme – det skal du kunne i forvejen 🙂

Dine mål? Det bestemmer du selv – måske du blot vil finde roen en gang imellem ved at lave statisk sammen med os – eller du *vil* ned på 2 svømmetag på 25 meter – eller du vil *dybt* ned – du kan træne Fridykning præcis så meget/lidt/hårdt/blidt som du vil!

(Nærmere information om introduktionsaftener og nyoptag bliver postet på vores FaceBookside: Fridykning Aalborg, så følg med dèr!)